Webinaaritallenne: Voiko Easyssä oppia vaikeita asioita?

Webinaaritallenne: Voiko Easyssä oppia vaikeita asioita?

Onko tietoteknisten välineiden käyttäminen oikeastaan vaikeaa? No ei, samanlaisia käyttöliittymiä, nippeleitä ja toimintatapoja ne ovat alusta loppuun. Mutta aivan varmasti on vaikeampaa oppia aivan uusia ideoita ja toimintatapoja, kuin sellaisia, jotka ovat jo puolituttuja… Miten tämä hoidetaan organisaatiossasi?

😰 Onko henkilöstönne istunut koulutuksissa ja unohtanut läpikäydyt käyttövinkit seuraavien kuukausien aikana?

🆘 Kuormittuuko IT-osastonne O365-kysymyksistä, kun kaikki tuntuu vaikealta?

📆 Onko uuden oppiminen jäänyt kiireen jalkoihin?

Mikä olisi helppo keino pitää osaamista yllä perusasioissa ja voisiko sen avulla tehdä suurempiakin parannuksia tietotyön sujuvuuteen?

Nyt Easyssä on tarjolla tehotreenejä ja videoita esimerkiksi Power BI:stä, Excelin Power Querystä ja Teamsin Live Eventistä. Saadaanko ne käyttöön yhtä helposti kuin yhtenäiset asiakirjamallit? Voiko niitä oppia käyttämään katselemalla muutaman minuutin videoita tai osallistumalla tunnin tai puolentoista tehotreeneihin?

Tule mukaan kuuntelemaan ja kyselemään, kun Sovelton kouluttajat Teemu Ahlström, Antti Kivivalli ja Petteri Sjöholm juttelevat jatkuvasta oppimisesta Sovelton webinaarissa.

Tietotyön sovellukset ja O365 tehokkaaseen käyttöön

Tehosta etätyötä ja Office 365 -taitojasi

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla käyttöösi säännölliset online-tehotreenit kouluttajan vetämänä sekä yli 800 täsmävideon kirjaston itseopiskeluun.