Yksilöllinen tapa päivittää taitojaan – Sovelto Hybrid

Yksilöllinen tapa päivittää taitojaan – Sovelto Hybrid

Sovelto on vastannut muuttuvan työelämän ja jatkuvan ammatillisen kehittymisen haasteisiin uudenlaisella Sovelto Hybrid -oppimismuodolla. Itsenäisen opiskelun vapaus, yhdessä oppimisen kokemukset, laadukkaat materiaalimme ja kouluttajajohtoiset jaksot muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla oppiminen on entistä innostavampaa ja helpompaa.

Oppimisen tukena käytetään Sovelto Space -alustaa, jonka avulla omia kokemuksia ja kysymyksiä on helppo jakaa muiden osallistujien kanssa.

Sovelto Hybrid takaa laadukkaan opiskelemisen mahdollisuuden myös esimerkiksi heille, joille arkiset kiireet voisivat muuten olla opintojen esteenä. Hybrid-kurssit ovat aina työelämälähtöisiä, vaikuttavia ja ottavat huomioon tulevaisuuden osaamistarpeet.

Pitkään IT-tehtävissä, sekä asiantuntijana että palvelupäällikkönä, työskennellyt Sari Piskonen osallistui Espoon kaupungin kautta Sovelto Hybrid: Analyzing and Visualizing Data with Power BI -kurssille parantaakseen ammatillista osaamistaan.

 

“Datan analysointi ja visualisointi on tärkeä taito, ja sitä tarvitsee tällä hetkellä monenlaisissa IT-alan työtehtävissä”, kertoo Piskonen.

“Hybrid-oppiminen sopi minulle erinomaisesti, sillä opintoja voi suorittaa milloin ja missä haluaa, ja taukoja pystyi pitämään omaan tahtiinsa.”

 

Piskosen suorittamaan Power BI -kurssiin sisältyy koulutuksen esittelevä kickoff-webinaari, asiantuntijan vetämiä online-koulutuksia ja eri mittaisista moduuleista koostuvia verkkokursseja, jotka sisältävät muun muassa opetusvideoita, testejä ja monivalintatehtäviä. Kurssin lopuksi Piskonen sai Microsoftin todistuksen sen suorittamisesta.

Piskonen näkee, että kurssi vaati hyvää IT-alan englannin osaamista. Se ei kuitenkaan ollut hänen oppimisensa esteenä.

 

“Kurssi oli erittäin hyödyllinen, ja suosittelisin sitä muillekin IT-alan ihmisille.”

“Hybrid-oppiminen on loistava vaihtoehto, sillä se antaa myös mahdollisuuden itse ohjata omaa oppimistaan. Kokemus oli kaiken kaikkiaan erinomainen ja innostava!”

 

Sovelto Hybrid -kursseja on Power BI:n lisäksi tarjolla myös muun muassa koneoppimisen, pilvipalveluiden ja ohjelmoinnin saralla. Lue lisää täältä!