Muutos tehdään oppimalla!

Autamme asiakkaitamme siirtymään muutostarpeiden tunnistamisesta tekoihin viemällä organisaatioihin vaikuttavimmat oppimismallit, joiden avulla oppi viedään käytäntöön, osaksi työtä. Löydämme yksilölle sopivan oppimisen muodon.

Siksi tuotamme yhdessä edelläkävijäasiakkaiden, kansainvälisten kumppaneiden ja asiantuntijaverkostomme kanssa parhaita tapoja oppia juuri ne asiat, jotka sinun organisaatiosi tarvitsee. Autamme organisaatiotasi tekemään muutoksen – oppimalla. Jo 20 vuoden ajan.

Monipuoliset metodit varmistavat halutut oppimistulokset

Me Soveltossa tutkimme ja ennakoimme miten suomalainen työelämä muuttuu ja missä ovat tulevaisuuden merkittävimmät osaamisvajeet. Tuotamme yhdessä edelläkävijäasiakkaiden, kansainvälisten kumppaneiden ja asiantuntijaverkostomme kanssa parasta näkemystä siitä, minkälaisella osaamisella tulevaisuudessa onnistuu ja miten oppi on kaikkien käytettävissä. Varmistamme myös, että opitut asiat viedään käytäntöön osana palvelulupaustamme.

 

Risto Linturi Sovelto luokka
Sovelton muutosjohtaja Risto Linturi luennoimassa

66 johtajaa ja yli 50 organisaatiota

Sovelto osaa oppimisen metodit ja tutkii jatkuvasti organisaatioiden tarpeita. Teimme alkuvuonna 2019 laajan tutkimuksen, jossa suomalaiset johtajat arvioivat työtehtävien muuttuvan peräti 50-90% seuraavan 5 vuoden aikana. Mitä muuta me opimme?

Vahvat kumppanuudet ja kansainvälinen verkosto

Sovelto kuuluu yhteistyöverkostoon 32 muun johtavan koulutustoimijan kanssa. Tämä Leading Learning Parters (LLPA) -verkosto tarjoaa paitsi uusia oppeja tuotavaksi osaksi omaa tarjontaamme myös mahdollisuuden palvella omia kotimaisia asiakkaitamme tehokkaasti myös missä päin maailmaa tahansa.

Edustamme monipuolisesti myös useita eri päämiehiä ja koulutuskumppaneita. Voit olla varma, että Sovelto tarjoaa aina uusimman tiedon käyttöösi. Oli kyse koulutuksen versiosta tai oppimismetodista.

Pinal Dave luennoimassa - SQLAuthority.com
Pinal Dave luennoimassa. Pinal ylläpitää mm. suosittua SQLAuthority-blogia.

Faktoja matkalta

20

Vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys.

30 000

Olemme kohdanneet 30 000 asiakasta 2 000 organisaatiosta ja keskustelleet tulevaisuudesta ja osaamistarpeista eri toimialoilla ja tehtävissä.

4,6

Kurssiarvioiden keskiarvo on 4,6 (asteikolla 1-5).

Suomi

Maailma

Osaamiskeskukset Helsingissä ja Tampereella, asiantuntemus käytettävissä missä päin maailmaa tahansa.

25 000

Vuonna 2017 opiskelleet puolestanne ja kehittäneet teille uusia osaamispalveluita ja tuotteita yli 25000 tuntia Tämän lisäksi tehneet tutkimusta ja tuotekehitystä radikaalien teknologioiden ja niiden soveltamisen parissa yli 500 päivää yhdessä Suomen innovatiivisimpien organisaatioiden kanssa.

100 %

100 % koulutuskorttiasiakkaista suosittelee Soveltoa.

6 000

Juoneet 6000 litraa kahvia ja teetä.

1,9 %

Taloudellisen suorituskykynsä perusteella Kauppalehti on luokitellut Sovelton sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon (Kauppalehden Menestyjät, luokitteluun yltää vain noin 1,9 % suomalaisista yrityksistä).

55

Tärkeää työkaveria. Olemme nauraneet, joskus myös itkeneet ja ennen kaikkea innostuneet yhä uudelleen ja uudelleen. Olemme oppineet oppimaan yhdessä. Haastamaan ja tulemaan haastetuiksi.


 

Bisnode alin DnB-riskiluokka 2018
The lowest credit risk in DnB credit risk classification.
Suomen vahvimmat Platina 2008-2020
Suomen vahvimmat Platina 2008-2020