Muutos tehdään oppimalla!

Muutos on täällä. Kenenkään ei kuitenkaan enää tarvitse pudota kelkasta tai jäädä tuleen makaamaan. Työssäoppimisen vallankumous alkaa nyt. On aika siirtyä puheista tekoihin.

Me Soveltossa tutkimme ja ennakoimme miten suomalainen työelämä muuttuu ja missä ovat tulevaisuuden merkittävimmät osaamisvajeet. Tuotamme yhdessä edelläkävijäasiakkaiden, kansainvälisten kumppaneiden ja asiantuntijaverkostomme kanssa parasta näkemystä siitä, minkälaisella osaamisella tulevaisuudessa onnistuu ja miten oppi on kaikkien käytettävissä. Pelaamme globaalissa liigassa.

Tämän vuoden aikana olemme vimmaisesti opiskelleet uusia teknologioita ja tuotteita. Olemme tehneet skenaarioita työelämän muutoksista ja niiden vaikutuksista sekä tutkineet ja ennakoineet radikaalien teknologioiden vaikutusta työelämään. Olemme panostaneet oppimispalveluiden tuotekehitykseen, löytäneet ja tuottaneet äärimmäisen vaikuttavia ja kustannustehokkaita oppimismuotoja ja soveltaneet ne suomalaisen työelämän tarpeisiin.

Työ on hyvinvoinnin lähde niin yhteiskunnalle, organisaatioille kuin yksilöillekin. Me haluamme olla mukana luomassa uutta, kestävää työelämää. Sellaista, jossa ihminen on arvokas ja jokaisen osaamiseen panostetaan koko työuran ajan. Kestävässä työelämässä kenenkään osaaminen ei happane työsuhteen aikana ja jokaisella on oikeus, mutta myös velvollisuus oppia, mahdollisuus olla hyödyksi ja hyötyä itse.

Tavoitteemme on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Tämä edellyttää, että opimme oppimaan yhdessä. Menneisyys määrittää ihmisiä yhä vähemmän, tulevaisuuden määrittää jokaisen oma FutureCV. Tavoitteellisen ja systemaattisen työssäoppimisen on oltava osa kaikkien arkipäivää. Uusi kansallinen oppimiskulttuuri tulee olemaan kilpailukykymme ehtymätön lähde.

Hypetyksen ja jahkailun aika on ohi, nyt oppiminen ja ketterät, konkreettiset teot ratkaisevat. Jokainen voi olla sankari. Meillä on visio ja välineet, kun Sinä haluat onnistua!

Sanna Varpukari

Sovelto Oyj

20

Vuonna 1999 perustettu valmennuksiin, konsultointiin ja oppimispalveluihin keskittynyt asiantuntijoiden omistama yritys. 

30 000

Olemme kohdanneet 30 000 asiakasta 2 000 organisaatiosta ja keskustelleet tulevaisuudesta ja osaamistarpeista eri toimialoilla ja tehtävissä.  

4,6

Kurssiarvioiden keskiarvo on 4,6 (asteikolla 1-5)

Helsinki Tampere Maailma

Osaamiskeskukset Helsingissä ja Tampereella, asiantuntemus käytettävissä missä päin maailmaa tahansa.

25 000

Vuonna 2017 opiskelleet puolestanne ja kehittäneet teille uusia osaamispalveluita ja tuotteita yli 25000 tuntia Tämän lisäksi tehneet tutkimusta ja tuotekehitystä radikaalien teknologioiden ja niiden soveltamisen parissa yli 500 päivää yhdessä Suomen innovatiivisimpien organisaatioiden kanssa  

100 %

100 % koulutuskorttiasiakkaista suosittelee Soveltoa

6 000

Juoneet 6000 litraa kahvia ja teetä

1,9 %

Taloudellisen suorituskykynsä perusteella Kauppalehti on luokitellut Sovelton sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon (Kauppalehden Menestyjät, luokitteluun yltää vain noin 1,9 % suomalaisista yrityksistä)

55

Tärkeää työkaveria. Olemme nauraneet, joskus myös itkeneet ja ennen kaikkea innostuneet yhä uudelleen ja uudelleen. Olemme oppineet oppimaan yhdessä. Haastamaan ja tulemaan haastetuiksi.