Asiakaspalvelu ja hallinto

Me soveltolaiset palvelemme asiakkaitamme iloisella mielellä ja täydellä sydämellä. Olipa asiasi iso tai pieni, ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella.

Kun saavut kurssille Sovelton tiloihin, vastaanottomme palveluneuvojat toivottavat sinut tervetulleeksi ja opastavat sinut oikeaan luokkaan sekä aamupalan ääreen. Tervetuloa oppimaan, viihtymään ja nauttimaan!


Pia Monthan
Asiakaskokemuspäällikkö
Pia on pitkän linjan asiakaspalvelun ammattilainen joka nauttii asiakaskohtaamisista suurella sydämellä. Yhdessä luotsaamansa tiimin kanssa hän pyrkii tuottamaan ylivertaisen palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaalle. Sovelton joukkueeseen Pia on kuulunut vuodesta 1999 lähtien.
Asenne ratkaisee. Aina.
Marja Cederberg
Palveluneuvoja
Marjalla on pitkä kokemus sertifiointitestien hallinnoinnista: testeihin osallistujat ja päämiehet ovat tulleet tutuiksi vuosien saatossa. Hänen iloinen ja asiakaslähtöinen elämänasenteensa auttaa myös testijännitykseen. Marjalle tärkeintä on tyytyväinen, onnistunut asiakas.
Tulevaisuus tulee, vain sinä voit päättää mihin se menee.
Tea Ivalo
Palveluneuvoja
Tampereen toimipisteessämme työskentelevä Tea hoitaa iloisella ja reippaalla asiakaspalveluasenteella ilmoittautumisiin, Sovelto Access -kortteihin, SA-seteleihin ja laskutukseen liittyviä tehtäviä.
Innostus on suuri voima, joka auttaa meitä lopulliseen voittoon.
Anna Laine
Learning Platform Specialist, verkkotuottaja
Anna tuottaa ja ylläpitää Sovelton webisivujen sisältöä sekä osallistuu seminaarijärjestelyihin ja muihin markkinoinnin tehtäviin.
FM, MCSE, MCSE+security, MCT, Professional Scrum Master I
Oppiminen vaatii rohkeutta ja nöyryyttä. Rohkeus on sitä, että antaa yllätyksille mahdollisuuden muuttua positiivisiksi haasteiksi. Nöyryys on sitä, että ei yritä tehdä kaikkea alusta alkaen itse, vaan ottaa oppia muiden kokemuksista.
Helen Moilanen
Laskutuspäällikkö
Helen laskuttaa asiakaskohtaiset kurssit.
Ihminen ei olisi koskaan löytänyt uusia valtameriä, ellei olisi uskaltanut päästää rantaa näkyvistään.
Miisa Petäjistö
Palveluneuvoja
Miisa valmistui keväällä 2015 merkonomiksi ja valmistumisen loppusuoralla hän suoritti Soveltolla 3,5 kk:n työharjoittelun. Kesän jälkeen polku johti uudestaan Soveltoon ja hän aloitti työsuhteen palveluneuvojana. Vahvuuksia ovat asiakaspalvelu, markkinointi sekä visuaalisuus. Vapaa-aika kuluu eläinten, kuvataiteen ja monipuolisten liikuntaharrastusten parissa.
When nothing goes right, go left.
Tuula Reinikka
Koulutuskoordinaattori
Vuosien varrella monipuolista toimistotyö- ja sihteerikokemusta hankkinut Tuula löysi tiensä Sovelton joukkueeseen kesällä 2007. Näiden vuosien aikana Tuula on palvellut Sovelton asiakkaita niin testikeskuksessa, myynnin puolella ja nyt tarjooman resursoinnissa sekä avoimien koulutusten hallinnoinnissa alusta loppuun.
Tradenomi
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. -Eleanor Roosevelt-