Tällä sivulla on koottu Sovelton kumppanuudet ja auktorisoinnit

Kumppanuudet

Kumppanuudet

AWS partner logo

Sovelto on APN Training Partner, eli valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani. Lisäksi testikeskuksessamme voi suorittaa myös AWS-sertifiointitestejä Kryterion-testijärjestelmällä.

AWS-koulutukset » I AWS-ratkaisut »

 

Blanchard global partner

The Ken Blanchard Companies on listattu joka vuosi johtamisvalmentajien kärkijoukkoon*. Sovelton asiakkaana saat käyttöösi Blanchardin johtamisen huippuasiantuntijat. Palvelemme sinua 80 maassa yli 20 eri kielellä. Yhdistämme kansainvälisen ja maailman parhaan johtamisvalmennuksen paikallisen kielen ja kulttuurin tuntemiseen. 

Johtamisen koulutukset » I Johtamisen ratkaisut »

DMI (Digital Marketing Institute) -logo

Sovelto tarjoaa yhdessä Digital Marketing Instituten kanssa kahta ohjelmaa digitaalisen markkinoinnin haltuunottoon. Molemmista tutkinnoista saa todistuksen.

Professional Diploma in Digital Marketing » I Foundation Certificate in Digital »

 

Everything DiSC® on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili maailmassa. Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiili on tehokas työkalu sanoittamaan ihmisten erilaisuutta ja kuvaamaan näkyvää käyttäytymistä. Everything DiSC:in tapa parantaa henkilöstön vuorovaikutusta, sitoumista ja tuloksia herättää vahvaa luottamusta yrityselämässä.

Sovelton Everything DiSC® -koulutukset »

The five behaviors of a cohesive team -logol

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tuoteperhe on  Wileyn ja Patrick Lencionin yhteistyön tulos. The Five Behaviors – Yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa -prosessi ja tiimiprofiilit auttavat ymmärtämään miten tuloksekkaita tiimejä kehitetään ja tuetaan. Lähde rakentamaan tiimistäsi voittajatiimi!

Winning Team – Rakenna tiimistäsi voittajatiimi »

ITpreneurs Effective Learning Solutions

ITpreneurs on johtava koulutuspalvelutuotteiden tarjoaja, jolla on yli 1000 partneria maailmanlaajuisesti. Sovelto ja ITpreneurs tekevät yhteistyötä erityisesti IT-palvelujohtamisen alueella. Soveltolle ITpreneurs toimittaa ITIL-, Prince2- ja LeanIT-koulutukset ja sertifiointitestit.

ITIL® 4 Foundation I PRINCE2® 2017 Foundation I Lean IT Foundation 

Microsoft Partner

Sovelto on Microsoft-koulutuskumppani ja meiltä löytyy runsaasti erilaisia Microsoftin teknologioihin ja tuotteisiin liittyviä koulutuksia. Kohderyhminä ovat ICT-ammattilaiset ja ohjelmistokehittäjät sekä tietotyöläiset.

Microsoft-koulutukset » I Microsoft-ratkaisut (Azure) »

Oracle Approved Education Center

Sovelto on ainoa Oraclen hyväksymä koulutuskeskus Suomessa ja Oracle-koulutusten jälleenmyyjä. Kaikki Suomessa toteutettavat Oracle Universityn luokkakoulutukset järjestetään Soveltolla. Kouluttajina toimivat sertifioidut suomalaiset ja kansainväliset Oracle-asiantuntijat. Voit hankkia kauttamme mitä tahansa Oracle-koulutusta.

Oracle-koulutukset » I  Oracle-ratkaisut »

RedHat Logo


 

Sovelto on ainoa Red Hat Certified Training Partner Suomessa. Voit kouluttautua ja sertifioitua Red Hat -asiantuntijaksi Sovelton Pasilan toimipisteessä tai osallistumalla vastaavalle virtuaalikurssille. Red Hat -koulutuksia voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisesti. Sovelto on myös Global Knowledge Learning Solutions Partner and IBM Global Training Provider.

Redhat-koulutukset » I Redhat-ratkaisut »

SUSE logo

Sovelto on SUSE:n virallinen koulutuskumppani Suomessa. SUSE Linux Enterprise on SUSE:n kehittämä kaupallinen versio, josta on edelleen erilliset SUSE Linux Enterprise Desktop- ja SUSE Linux Enterprise Server -versiot. Saat Sovelton kautta kaikki SUSE-koulutukset.

SUSE-koulutukset » I SUSE-ratkaisut »

VMware partner

Sovelto on VMwaren virallinen koulutuskeskus (VATC – VMware Authorized Training Center) sekä maailman ainoa paikka, josta saat virallisia VMware-koulutuksia suomeksi. Sovelton VMware vSphere koulutuksista vastaa Pertti Pellonpoika, joka toiminut VMwaren virallisena kouluttajana (VCI) jo toistakymmentä vuotta ja omaa kaikki tenttimällä saavutettavissa olevat VMware vSphere -sertifioinnit (ml. VCIX, VCAP).

VMware-koulutukset » I VMware-ratkaisut »

Leading Learning Partners Association

Sovelto on jäsenenä osaavien koulutusyritysten kansainvälisessä Leading Learning Partners Association -verkostossa (LLPA), jossa on jäsenenä kaikkiaan 32 alansa johtvaa koulutustoimijaa eri maissa. LLPA toimii Euroopan lisäksi, Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Aasiassa. Yhdessä koulutamme yli 500.000 henkilöä vuosittain.

Leading Learning Partners Association »

Sovelto ja WWF Suomi ovat yhteistyökumppaneita. Mahdollistamme WWF:n henkilöstölle helpon ja tehokkaan tavan parantaa omaa tietotyöosaamistaan, jotta he voivat keskittyä tärkeään tehtäväänsä luonnon suojelussa sekä ympäristöongelmien ratkaisemisessa.

WWF Suomi »

Auktorisoinnit

The lowest credit risk in DnB credit risk classification.

Suomen vahvimmat Platina 2008-2019

Soveltolla on avainlipun käyttöoikeus

Tagit: kumppanuudet kumppanit yhteistyökumppanit auktorisoinnit

Sovelto auttaa muuttumaan oppimalla!

Sovelton innovatiivinen ajattelu koulutuksen metodologioista, niiden soveltaminen käytännön koulutustarjontaan sekä teknologian ylivoimainen hyödyntäminen osana oppimiskokemusta ovat niitä valtteja, joilla autamme asiakkaita tekemään muutosta.

Tunnustuksena vahvasta osaamisen kehittämisestä Sovelto valittiin mukaan Training Industryn globaalille TOP20 IT Training Companies -seurantalistalle yhdessä mm. LinkedIn Learningin ja Udemy for Businessin kanssa.

2020-Watchlist-Sovelto-IT-Training