Sovelton ja SAK:n yhteisen Digitaidot.fi-raportin julkaisutilaisuus 31.3.2017

Julkaistu: 30.03.2017

Suomessa on jopa 600 000 työikäistä, joiden valmiudet tietotyöhön ovat erittäin rajalliset. Samaan aikaan yhä useammassa työpaikassa vaaditaan kykyä käyttää digitaalista teknologiaa.

Koulutus- ja konsulttiyritys Sovelto sekä Suomen suurin palkansaajajärjestö SAK ovat hakeneet ratkaisuja, joilla työelämän uudet perustaidot saataisiin kaikkien työikäisten ulottuville. Esittelemme ratkaisuehdotuksemme yhteisessä julkaisutilaisuudessa perjantaina 31.3.2017 klo 9.30 alkaen Sovelton toimitiloissa Pasilassa osoitteessa Ratapihantie 11 (1. krs, käynti galleriakäytävän kautta).

Tilaisuudessa julkaistaan Sovelton ja SAK:n uunituore Digiajan työelämävalmiudet – kaikille kätevästi -raportti, jonka laatimiseen on osallistunut aikuiskoulutuksen kärkiosaajia. Raportti luotaa syvällisesti ajankohtaisia osaamishaasteita ja esittää vaihtoehtoja digitaitojen tuomiseksi helposti jokaisen ulottuville. Tilaisuudessa esitellään myös Sovelton digitaidot.fi-sivustoa.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoitathan osallistumisestasi osoitteeseen sanna.varpukari@sovelto.fi

Tervetuloa!

Sovelto on työelämän suunnannäyttäjä: työssäoppimisen, työn järkeistämisen, tuottavuuden sekä teknologian hyödyntämisen opettaja. Sovelto toimii aktiivisesti Suomi 2.0 -ohjelmassa, jonka tavoitteena on kaksinkertaistaa henkilötyön tuottavuus ja kouluttaa suomalaiset tulevaisuuden aloille.

Päämäärämme on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa.

www.sovelto.fi