Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sovelto Oyj y-tunnus 0566575-7. Myymme tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sovelto.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatut tuotteet
  • tilauksen loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön, jos olet tilatessasi rekisteröitynyt palveluun.

Maksutavat

Tuotteet voi tilata laskulla (yritysasiakas), Access-krediiteillä tai maksamalla tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukorteilla.

Tilauksen loppusummaan lisätään mahdollinen maksutapakulu maksutavasta riippuen. Mahdollinen maksutapakulu ilmoitetaan kassalla. Osalla verkkokaupan valikoiman tuotteilla saattaa olla maksutaparajoituksia. Maksutaparajoitukset on ilmoitettu tuotteen sivuilla ja näkyvät kassalla yliviivatulla maksutavalla.

Sovelto-verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Sovelto varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Tuotteiden toimittaminen ja tilauksen peruuttaminen

Palvelu on saatavilla tilausvahvistuksessa ilmoitettuna ajankohtana. Digitaalisten palvelujen käyttöön tarvittavat tunnukset toimitetaan sähköisesti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli ilmoittautuja/ostaja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Yleiset perumisehdot eivät koske 3 kahden hinnalla -kampanjaosallistumisia.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Sovelto Oyj käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.